Omnia Retail is uitgenodigd om deel te nemen aan de prestigieuze startup accelerator Lafayette Plug and Play. Lafayette Plug and Play, de belangrijkste business accelerator binnen de retail en e-commerce industrie, is ontstaan uit een samenwerking tussen Galeries Lafayette Group en de startup accelerator Plug and Play Tech Center uit Silicon Valley.

Het evenement vindt van 3 september tot 22 november plaats in Parijs en brengt veelbelovende Europese startups bij elkaar, samen met grote spelers binnen de retail en e-commerce industrie, om innovatie en snelgroeiende samenwerking te stimuleren.

Na een streng selectieproces met 213 andere gegadigden, is Omnia met 17 andere bedrijven geselecteerd voor Batch 5, om deel te nemen aan een gezamenlijk ecosysteem van startups, investeerders en bedrijven. Het programma omvat 50 corporate evenementen en 150 mentor sessies met VC's, ondernemers en experts op het gebied van retail. Honderden één-op-één ontmoetingen tussen de startups en leidinggevenden van grote retailers worden gefaciliteerd, om groei en samenwerking te begunstigen.

 

image (7)

 

Het evenement, dat onder andere P&G, Carrefour, C&A en Lagardère als wereldwijde partners heeft, is opgericht om de mode- en de retail industrie de meest innovatieve ter wereld te maken, met als doel groei te versnellen.

Sander Roose, oprichter en CEO van Omnia Retail, zei: "We zijn heel blij dat we zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de nieuwste ronde van Lafayette Plug and Play. Het internationale karakter van het programma heeft een goede fit met onze internationale groeiambities.”

"Veel van de alumni bedrijven uit eerdere Plug and Play incubators hebben enorme groei doorgemaakt en we verwachten dat Lafayette Plug and Play een flinke bijdragen zal leveren aan ons verdere succes.”


Over Lafayette Plug and Play

De startup accelerator Lafayette Plug and Play is ontstaan uit een samenwerking tussen de Galeries Lafayette Groep en het Plug and Play Tech Center en is het eerste innovatieve platform dat zich volledig focust op de retail en e-commerce industrie. Lafayette Plug and Play, gelegen in hartje Parijs, ondersteunt de ontwikkeling van startups binnen deze industrieën door een innovatief ecosysteem te creëren. Meer informatie vind je op www.lafayetteplugandplay.com.


Over Omnia Retail

Omnia Retail biedt een SaaS-oplossing voor retailers voor geïntegreerde pricing en online marketing automatisering. Omnia helpt retailers de controle terug te krijgen, tijd te besparen en groei te realiseren. Met een out-of-the-box oplossing wordt pricing geoptimaliseerd en geautomatiseerd en worden opbrengsten van Google Shopping gemaximaliseerd. Dit doet Omnia voor meer dan 100 retailers, waaronder Bol.com, Media Markt, Decathlon en Coolblue.